04.11.2011
Feka, partner voor ambacht en industrie

Sedert 1936 is Feka een betrouwbare partner in de toelevering van aandrijfcomponenten, industriële gereedschappen en benodigdheden voor grote productiebedrijven en kleine ondernemingen.

In ons eigen werkatelier vervaardigen, bewerken, herstellen en onderhouden we machines en mechanische onderdelen.

Ervaring

Feka is sedert meer dan 75 jaren een betrouwbare partner voor de levering van industiële benodigdheden en gereedschappen zowel voor de grote productiebedrijven als ook voor de kleine ondernemingen.

Service en kwaliteit

Voor Feka is iedere klant belangrijk. We zijn er van overtuigd dat onze uitstekende service en de kwalitiet van onze producten de basis vormen van een lange termijn partnership met onze klanten uit alle sectoren.

Tijd en geld winnen

U kunt op onze competentie, verworven in vele sectoren, vertrouwen. We proberen altijd voor U de economisch en technisch voordeligste oplossing te vinden.

Keuze en disponibiliteit

We leveren technische artikelen voor bedrijven zoals steengroeven, zagerijen, zuivelbedrijven, technische onderhoudsbedrijven, gieterijen, bandenfabrieken, aeronautische industrie, brouwerijen, kabelfabrieken... Kortom, onze klanten zijn befrijven voor wie Feka niet alleen maar een leverancier is, maar ook een partner voor de oplossing van technische onderhoudsproblemen.

Antwoorden en oplossingen

Lang zoeken naar het geschikte product om een technisch probleem op te lossen beperkt de slagkracht van uw onderneming op de markt. Feka We nehmen Udit werk uit handen en zoeken naar snelle en betrouwbare oplossingen.

Vertrouwen

De ervaring heeft getoond en toont nog altijd dat Feka een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding biedt. Het langjarige vertrouwen van onze klanten is het beste bewijs voor belangrijke elementen zoals competentie, kwaliteit, service, oplossingen, antwoorden, mobiliteit, disponibiliteit, die voor Feka vanzelfsprekend zijn.

Feka Sankt Vith


Sinds 1936 Feka is een betrouwbare partner in het leveren van aandrijfcomponenten, gereedschappen en industriële benodigdheden voor grote industriële bedrijven en voor kleine bedrijven.

U heeft vragen?

Maak gebruik van ons contact formulier.

Ligging


Rodter Straße 112a, Industriezone 2
B - 4780 Sankt Vith
Tel.: +32 (0)80 280 830
E-mail: info@feka.be

Openingsuren:

Kantoor
Mo.-Fr.: 8 - 12 uur
Ma.-Do.: 8 - 12 uur & 13 - 17 uur
Vr: 8 - 12 uur & 13 - 16 uur
Sa. & So.: gesloten:

Winkel/Showroom
Ma.-Vr.: 8-12 uur - namiddags gesloten

Routebeschrijving


Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Beveel ons!| Legale infos |