04.11.2011
Service
Onze werkplaats is vooral gericht op het mechanische bewerken van enkelstuks en kleine en middelgrote series en vult de andere activiteiten van het bedrijf uitstekend aan.

Ze verleend hulp bij de oplossing van menig probleem dat zich voordoet bij de reparatie van mechanische installaties, bij de persluchtsystemen, de pompvoorzieningen of met de verkoop van technische benodigdheden.

Door het permanent kontakt tussen onze technici in de verschillende vakgebieden worden de bestaande competenties verdiept, verbreed en aangevuld.

Alleen maar op die manier kunnen we de taak die we onszelf hebben gesteld invullen: De kleine en grote bedrijven helpen hun activiteit en productie zonder onderbreking op peil tehouden of te verbeteren.

Het stilvallen van een machine is zeer duur. We weten dat. Daarom willen we dat de machines in de ondernemingen mogelijkst zonder onderbreking draaien.

Ons modern machinepark biedt veel mogelijkheden voor CNC- draaien, CNC- frezen, draaderoderen en lassen.

Maar ons succes hebben we toch vooral te danken aan onze medewerkers.Adviseren en oplossingen uitwerken voor technische problemen zijn taken die ze dagelijks opnemen. Dit veronderstelt competentie, technische kennis, vakkundige vaardigheden en betrouwbaarheid.

De noodzakelijke technische vakkennis is het resultaat van een jarenlange ervaring, en van een grondige initiële en permanente professionele vorming.

De daardoor ontstane adviescompetentie en probleemoplossingscompetentie scheppen vertrouwen.

Laatste Nieuws

02. Maart 2019
Feka Waremme Au Fonds Râce 35A 4300 Waremme
02. Maart 2019
In samenwerking met onze leveranciers hebben we onze showroom uitgebreid met lasapparaten en toebehoor. Daartoe behoren ook een reeks plasmasnijders.
» Alle Nieuws

Feka Sankt Vith


Sinds 1936 Feka is een betrouwbare partner in het leveren van aandrijfcomponenten, gereedschappen en industriële benodigdheden voor grote industriële bedrijven en voor kleine bedrijven.

U heeft vragen?

Maak gebruik van ons contact formulier.

Ligging


Rodter Straße 112a, Industriezone 2
B - 4780 Sankt Vith
Tel.: +32 (0)80 280 830
Fax: +32 (0)80 280 840
E-mail: info@feka.be

Openingsuren:

Kantoor
Mo.-Fr.: 8 - 12 uur
Ma.-Do.: 8 - 12 uur & 13 - 17 uur
Vr: 8 - 12 uur & 13 - 16 uur
Sa. & So.: gesloten:

Winkel/Showroom
Ma.-Vr.: 8-12 uur - namiddags gesloten

Routebeschrijving


Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Beveel ons!Markt voor gebruikte RSS-Feed abonneren Sitemap | Legale infos | Login
© copyright 2011 feka.be